Verkeersongeval op Parallelweg, meerdere gewonden (update)

Foto:

BEVERWIJK – Bij een aanrijding tussen een personenauto en een bestelauto op de Parallelweg in Beverwijk zijn zondagavond meerdere personen gewond geraakt. Het ongeval ontstond omstreeks tien over zeven nabij de Beverwijkse Bazaar. Brandweer, politie en vier ambulances kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. 

De personenauto wilde vermoedelijk keren, toen de bestelwagen vol op de auto klapte. De personenauto klapte daardoor tegen een verkeerspaaltje. De twee inzittenden uit de bestelauto konden direct hun auto verlaten. Zij werden door ambulancepersoneel op een wervelplank gestabiliseerd. In de andere wagen zaten drie personen: een man, een vrouw en een kind. De man moest eveneens op een wervelplank gestabiliseerd worden. De vrouw en het kind konden uiteindelijk zelf naar de ambulance lopen. Alle betrokkenen zijn naar het ziekenhuis overgebracht. Over de aard van hun letsel is nog niets bekend.

20140831parallelweg-7

De dienst Verkeersongevallenanalyse van de politie is een onderzoek gestart om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. Daartoe is ter plaatse sporenonderzoek verricht. De Parallelweg was vanwege het ongeval geruime tijd afgesloten.