Ondanks aangifte topmerken, beste augustus sinds 2011

Foto:

BEVERWIJK – De Beverwijkse Bazaar was de afgelopen weken volop in het nieuws met de aangifte van topmerken als Armani en Bjorn Borg.  Toch heeft dit de de Bazaar geen windeieren gelegd, want sinds 2011 heeft het niet zo’n topdrukte gekend in de maand augustus. Ieder weekend bezochten meer dan 40.000 mensen, vanuit alle winstreken, De Bazaar. Dit maakt de ‘zwarte markt’ één van de top 5 attracties in Nederland.

De 4 dolle dwaze weekenden

Bezoekers uit heel Nederland wisten De Bazaar tijdens de Augustus maand te vinden. De één voor een gezellig dagje uit en de ander voor vers fruit of kleding. De Bazaar gaat er vanuit dat deze stijgende lijn zich continueert. Met de opening van Mihrab en de opening van Goudsouk in december, denkt directeur George Zapantoulis dat dit geen enkel probleem moet zijn. 

2014-09-0109-41-25
De markt van het ‘handje klap’

De Bazaar

Elk weekend opent De Bazaar tussen 08:30-18:00 uur haar deuren voor iedereen die op zoek is naar ‘Mazzel & Vermaak’. De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen: ‘Zwarte’ Markt, Mihrab, Oosterse Markt, Grand Bazaar, Buitenmarkten en vele horeca gelegenheden. De Bazaar is dynamisch, gedurfd en elk weekeinde weer anders en gezellig.

Cookieinstellingen