Keukenbrandje in appartement aan het Koningshof Beverwijk

BEVERWIJK – In de keuken van woning in een appartementencomplex aan het Koningshof in Beverwijk heeft zondagavond korte tijd brand gewoed. Een stuk plastic was boven het gasfornuis in brand geraakt en de bewoonster slaagde er niet in om het vuur zelf te doven.

Meerdere brandweervoertuigen, ambulancedienst, politie en een eenheid van de Koninklijke Marechaussee kwamen daarop richting het Koningshof om assistentie te verlenen. Bij aankomst van de eerste tankautospuit van de brandweer was het vuur al vrijwel gedoofd.

k8n5mql0szhlym7iyxtswwdg0
Ook de Koninklijke Marechaussee kwam vanavond ter plaatse op het Koningshof (foto Mizzle Media)

De overige brandweervoertuigen waren niet meer nodig en konden direct terugkeren. De bewoonster is onderzocht door de ambulancedienst, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Na een half uur was de rust in het Koningshof weer teruggekeerd.

m5o04b2ns2n4n7kfdk87vbxon
Onder toeziend oog van enkele nieuwsgierige buurtbewoners op het balkon, kon al snel het sein brandmeester worden gegeven (foto BeverwijkNieuws)

Wilt u meer aandacht voor uw bedrijf, product(en) of diensten? Wij maken adverteren bereikbaar voor iedere ondernemer! Meer informatie? Klik hier. (laatste vier weken meer dan 100.000 aantoonbare bezoekers en 200.000 pageviews vanuit de IJmond!)