Koninklijke onderscheiding voor brandweerman Van der Veer

Foto:

HEEMSKERK – Op zaterdag 4 oktober reikte burgemeester Mieke Baltus een koninklijke onderscheiding uit aan Peter van der Veer die na 27 jaar afscheid nam van de brandweer in Heemskerk. Voor al zijn bewezen diensten ontving hij een koninklijke onderscheiding. De brandweerpost in Heemskerk organiseerde zaterdagavond rond 19.45 uur, een optocht voor de gewaardeerde vrijwillige brandweerman binnen het korps van Heemskerk.

De onderscheiding van brandweerman Peter van der Veer vond plaats tijdens de uitreiking van de brandweerdiploma’s op zaterdagavond. Peter nam na 27 jaar afscheid als vrijwilliger bij de post Heemskerk. Hij was de laatste jaren de mentor voor de nieuwe vrijwilligers en was de nestor voor alle leden van de vrijwillige brandweer. Voor al zijn bewezen diensten ontving hij uit handen van burgemeester Mieke Baltus een koninklijke onderscheiding.

Peter van der Veer is benoemd  tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Beverwijk.Nieuws.nl feliciteert Peter met deze bijzondere onderscheiding.

Wil je voortaan alle actualiteiten en politieberichten vanuit de IJmond op je tijdlijn?
Klik hier en voeg onze facebookpagina toe aan je profiel.


https://www.facebook.com/video.php?v=816291098394185&set=vb.100000399063082&type=2&theater