Santa Express: Culinaire tocht door centrum Beverwijk

Foto:

BEVERWIJK –  Een culinaire tocht langs diverse horecagelegenheden in het centrum van Beverwijk beleven? Aanstaande zondag, tijdens de Sunday XMAS Fair, hebben de winkeliers uit de Zeestraat in samenwerking met een aantal top horecazaken in het centrum, een Hop-On Hop-Off tour met een ouderwetse paardentram georganiseerd. De Santa Express wordt gratis aangeboden. Mocht u toch een (vrijwillige) bijdrage willen leveren, dan gaat de opbrengst hiervan naar de wederopbouw van de Döner King, op de Breestraat.

Het startpunt van de tour is bij Café Zimple/Notelle Bar. Vanaf dit punt kunnen er op iedere trip maximaal 20 personen instappen en worden de passagiers bij iedere deelnemende horecagelegenheid getrakteerd op een winterse versnapering van het huis.

Café Restaurant M!GUEL, zal de bezoekers trakteren op een glaasje amandellikeur met een stukje amandeltaart. Vervolgens krijgt u bij restaurant FOZZIES een kant en klare il Spritz. Het Italiaanse aperitief heeft een samenstelling van sinaasappellikeur, prosecco en mineraalwater. De tour zal zijn weg vervolgen richting restaurant DE OPEN KEUKEN waar de bezoekers kunnen rekenen op een proefglaasje Brand Sylvester met een bijpassende huisgemaakte bitterbal van Brand Sylvester en dry-aged sukadevlees.
De tour stopt waar u bent ingestapt en ook bij Cafe Zimple en Notelle Bar kunt u rekenen op een winters glaasje!

Van 12.00-17.00 uur zal de Santa Express de route rijden zodat u bij iedere gelegenheid op uw gemak kunt genieten van uw hapje en drankje, bij de volgende ronde kunt u weer instappen en ‘hoppen’ naar de volgende gelegenheid op de route.

Lees ook: Helpen bij wederopbouw van de Döner King op de Breestraat? Klik hier.
(De snackbar van Gazi werd in november compleet vernield door vandalen)

2014-12-1122-21-28