MDY Band brengt rock, funk en soul naar kermis Uitgeest

Foto: Pixabay.com

Uitgeest – Tijdens de kermis van Uitgeest, treedt de MDY Band op in café Bonte Vivant. Het optreden start om 20.00 uur en de entree is gratis. MDY staat voor rockcovers uit de top 100 met verrassende uitstapjes naar funk & soulklassiekers.

De MDY Band bestaat uit Bert Pannekeet (zang & keyboard), Eddy Satoer (gitaar), Bart van de Bovenkamp (basgitaar) en Egon van Zon (drums). Met nummers van onder meer Kings of Leon, Rolling Stones, Red Hot Chili Peppers, Tom Jones, Pearl Jam, Foo Fighters en Nirvana staat de band garant voor een feest van herkenning. Daarnaast is het repertoire afgelopen maanden uitgebreid met een flink aantal nieuwe nummers, zoals een spetterende Rock & Roll medley en nieuwe nummers van Cream, Queen, REM en de Dijk.

Achtergrond MDY

In september 2010 begint de MDY Band als gelegenheidsformatie voor een éénmalig optreden. Maar het enthousiasme binnen de band en bij het publiek tijdens het optreden smaken naar meer. Dus volgen er al snel optredens in de IJmond en vervolgens ook daarbuiten zoals in Haarlem en Heemstede.

Persfoto MDY (1)

Kijk voor meer informatie en aankomende optredens  op http://mdyband.wordpress.com.

Reacties