Young Art Festival (bijna) klaar om Park Westerhout omver te blazen (foto’s)

Foto: redactie

Beverwijk – Op vrijdagmiddag barst het jaarlijkse Young Art Festival in Park Westerhout weer los. De werkzaamheden in het Beverwijkse bos zijn nog steeds in volle gang. „Het wordt nog wel even stressen vanwege het voorspelde onweer vanavond”, zegt één van de bouwers met flinke zweetdruppels op zijn voorhoofd.

„Uiteindelijk komt het natuurlijk altijd goed. De bezoekers weten tenslotte niet wat we allemaal in het hoofd hadden”, zegt hij met een glimlach. De Velsen-Noorder neemt zelf de indrukwekkende entree van het festival voor zijn rekening. Vorige week vrijdag werd gestart met de opbouw van het festival. Een ouderwetse diesel-tractor bracht de YAFKA-Bioscoop vanuit de ‘Young Art Homebase’ naar het bos achter Huize Westerhout. Een week later staan de verschillende podia op hun plaats. Een gigantische grammofoonspeler neemt een plek in achter het aanstaande Grand Café De Smaeckkamer: klaar om Beverwijk wakker te schudden.

Art2

De YAFKA-Bioscoop staat al vanaf vorige week vrijdag in Park Westerhout

Op vrijdag 3 juli om 16.00 uur is de aanvang van het evenement. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur voor 10,– euro. In de voorverkoop kosten de kaartjes 5,– euro per stuk.

IMG_5965 (1)art4 art5 art6 art7 art8 art9 art10

Reacties