Brantjes Makelaars hoog genoteerd in Vastgoed Top-100

Foto: Beverwijk Nieuws / Dennis Mantz

Beverwijk/Heemskerk – Met maar liefst 595 transacties bezet Brantjes Makelaars een toppositie in de landelijke top-100 van meeste vastgoedtransacties. In de ranking bezet de vastgoedhandelaar plek 23.

Dat meldt Vastgoedactueel op haar website. Brantjes Makelaars heeft vestigingen in Beverwijk (Stationsplein), Heemskerk en de Zaanstad. De vastgoedhandelaren zijn in de IJmond – wat betreft het aantal transacties – zelfs het ‘beste jongetje van de klas’. Eind mei vertelde directeur Frits Perton in gesprek met 251tv al over de aantrekkende huizenmarkt in de IJmond. De opleving beperkt zich volgens de ‘aanvoerder’ van het makelaarskantoor helaas nog wel tot bepaalde segmenten: „Met de verkoop van appartementen is een duidelijke groei geweest. Ook de eengezinswoningen tot driehonderdduizend euro deden het goed.”

Teer Makelaars – met een vestiging op de Breestraat, Heemskerk en in Uitgeest – eindigde in het landelijke lijstje op de respectabele positie 73. Het kantoor verwerkte totaal 278 transacties.

Reacties