Derde Editie Jip’s stormbaan challenge

Foto: Archieffoto

BEVERWIJK – Het Sportfondsenbad Beverwijk bestaat dit jaar 50 jaar en wie jarig is, viert een feestje. Om die reden worden er dit jaar diverse feestelijke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Eén van deze activiteiten is Jip´s stormbaan challenge. Op zondag 6 september wordt alweer de derde editie van deze challenge georganiseerd.

Tijdens Jip’s stormbaan challenge is het de bedoeling dat deelnemers zo snel mogelijk over de stormbaan klimmen en klauteren. De deelnemer met de beste tijd, verovert hiermee een plekje in het klassement. In totaal wordt Jip´s stormbaan challenge dit jaar vier keer georganiseerd tijdens het recreatief zwemmen op zondag tussen 09.00 – 12.00 uur. Degene die aan het einde van het jaar bovenaan in het klassement staat, ontvangt natuurlijk een leuke prijs. Deze activiteit is voor kinderen van 5 t/m 16 jaar en om alles eerlijk te laten verlopen, wordt er gestreden in verschillende leeftijdscategorieën. Wanneer kinderen (nog) niet het bezit zijn van een diploma, mogen ze onder begeleiding van een volwassene deelnemen.

​Het is niet nodig om in te schrijven, dus kom meedoen met Jip’s stormbaan challenge tussen 09.30-10.00 uur en tussen 10.30-11.00 uur. De kosten zijn € 3,95 t/m 15 jaar en € 4,30 vanaf 16 jaar. Kinderen die een geldige lespas van het Sportfondsenbad Beverwijk hebben, mogen gratis deelnemen. De laatste editie van de stormbaan challenge is op 18 oktober, dus zorg dat je erbij bent. Ook wordt er op 11 oktober nog een speciale kindermiddag.

Reacties