De Grote Filmquiz 2015 in cultureel café Camille

Foto: Dennis Mantz

Beverwijk – Op donderdagavond 9 september is het tijd om jouw kennis over films eens nuttig te gebruiken. Young Art organiseert namelijk De Grote Filmquiz 2015 ter gelegenheid van de Young Art Korte Film Award, het jaarlijkse filmfestival dat volgende maand in bioscoop Cineworld zal worden gehouden. Café Camille te Beverwijk opent namelijk haar deuren voor een avondje filmquizen.

Om alvast in de stemming te komen voor het YAKFA filmfestival (5, 6 en 7 oktober) kunnen filmliefhebbers zich donderdagavond vanaf 20.30 uur verzamelen in het culturele café. De quiz zal rond de klok van negen beginnen en duurt tot een uur of elf. Kandidaten kunnen zich op de avond zelf aanmelden, alleen of in een team van maximaal vijf personen. De kosten bedragen 5 euro per persoon, maar daar staat een gezellige avond vol quizvragen en nieuwe kennis tegenover, en wie weet ook nog wel een leuke prijs.

Zoals iedere donderdag is Camille eerst geopend voor het eetcafé, dus mocht je zeker willen zijn van een plekje voor de quiz, kom dan eerst een hapje eten. Uiteraard is dit heerlijke diner niet inbegrepen in het deelname bedrag van 5 euro. Tot donderdagavond!

In het kort:

Wie: Young Art Korte Film Award
Wat: De Grote YAKFA Filmquiz 2015
Waar: Cultureel café Camille, Kerkstraat 37, Beverwijk
Wanneer: Donderdag 9 september 2015, inloop 20.30u, aanvang 21.00u
Waarom: Ter gelegenheid van de YAKFA 2015

Reacties