Motorrijder overleden bij ongeluk in Heemskerk

Foto: redactie

Heemskerk – Een 60-jarige man uit Eemnes is zaterdagmiddag bij een ongeluk op de Rijksstraatweg in Heemskerk om het leven gekomen. Het slachtoffer, een motorrijder, kwam rond 16.50 uur in botsing met een personenauto.

De bestuurder van deze auto, een 64-jarige vrouw uit Wierden, draaide vanuit een oprit de rijbaan op. Daarbij zag de vrouw een groep motorrijders over het hoofd. Het slachtoffer moest hard remmen, kwam ten val en botste tegen het voertuig. De motorrijder is aan zijn verwondingen overleden.

De afdeling Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht ongeluk. De Rijksstraatweg in Heemskerk was door het ongeluk lange tijd afgesloten.

Oproep

Hulpdiensten werden tijdens het incident bijgestaan door vele omstanders. Deze mensen hebben op diverse manieren geholpen bij de hulpverlening. Door de hectiek van het incident is het niet gelukt om alle namen te noteren van iedereen die geholpen heeft. Eén van de omstanders? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Zie ook: Facebook Politie IJmond.

Reacties