112

Beverwijkers aangehouden voor dealen van synthetische drugs

Foto: Pixabay

De recherche in de IJmond heeft afgelopen week twee verdachten aangehouden voor het dealen in synthetische drugs. Ook 8 vermoedelijke afnemers werden aangehouden.

De rechercheurs kwamen de twee verdachten op het spoor in het kader van een onderzoek naar het dealen van synthetische drugs. Het betrof een 54-jarige vrouw en een 32-jarige man, beide afkomstig uit Beverwijk. De man is voorgeleid voor de rechter-commissaris en hij zit nog vast. De vrouw is weliswaar in vrijheid gesteld maar wordt, net zoals de man, nog steeds verdacht van het dealen in en het bezit hebben van synthetische drugs.

Drugs, geld en vuurwapen
Bij een doorzoeking in een woning in Beverwijk werd een hoeveelheid synthetische drugs en geld door de recherche aangetroffen. Ook werd een vuurwapen aangetroffen bij een van de vermoedelijke afnemers. De drugs, geld en het vuurwapen zijn in beslag genomen.

Veiliger woonomgeving
De politie adviseert een ieder die overlast ondervindt van drugsdealers dit te melden via telefoon 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

Reacties