Beursvloer IJmond Noord levert 98 matches op voor maatschappelijke organisaties

Foto: Beursvloer IJmond Noord

Met 98 matches in ruim anderhalf uur tussen ondernemers en ruim 40 aanwezige verenigingen en stichtingen is Beursvloer IJmond Noord opnieuw een groot succes gebleken.

Pieter de Waard, voorzitter van Telstar, sprak voorafgaand aan de Beursvloer de aanwezigen toe. Zijn betoog met de titel ‘Telstar hoe bestaat het. Sinds 1963 geen bestaansrecht’ was een vermakelijke introductie en paste goed in de ambiance van voetbalvereniging ADO ’20, waar deze editie plaatsvond.

Na een slag op de gong van burgemeester van Mieke Baltus van Heemskerk, burgemeester Wendy Verkleij van Uitgeest en wethouder Haydar Erol van Beverwijk kon het matchfestijn weer losgaan.

Sponsoren
Voor de zesde keer hadden notariskantoren Janssen en van Commenée en Batenburg kosteloos drie notarissen ter beschikking gesteld. Ook kon de beursvloer weer rekenen op andere trouwe sponsors zoals ABN Amro, de Rabobank, IJmond Werkt!, Swat, VHP drukkers, Montarent en de vrijwilligerscentrale. Ook met nieuwe sponsors zoals M-Sound en ADO ’20 kon de Beursvloer zich gelukkig prijzen.

Na ruim anderhalf uur handelen kondigde spreekstalmeester Kamran Ullah het einde van de Beursvloer aan. Organisaties zoals de Kennemer Praktijkschool, de Nederlandse Brandwondenstichting, Viva Zorggroep, Heliomare, OdIn ‘59 en RIBW KAM hadden toen hun slag al geslagen en konden tevreden terugkijken op de inspirerende middag.

Rafael van der Vaart
Verrassing was de aanwezigheid van voetballer Rafael van der Vaart, ambassadeur van de Beursvloer, die persoonlijk de ondernemer met de meeste matches in het zonnetje zette. Reclame- en internetbureau Swat uit Heemskerk mocht met die eer strijken en salesmanager Michiel Vermeulen nam vol trots het voetbalshirt uit handen van Van der Vaart aan.

De organisatie van de Beursvloer IJmond Noord kijkt terug op een geslaagde middag en gaat vol energie toewerken naar een zevende editie, met als belangrijkste doelstelling nog meer ondernemers te bereiken.

Reacties