112

Gluren bij de buren: Politieberichten uit de wijken in Heemskerk

Foto: Politie

Overzicht van de politieberichten vanuit de diverse wijken in Heemskerk in de week van 27 juni tot en met 4 juli.

Van Duin tot Dorp (Ron Schut)

  • Op de Helmlaan parkeerterrein Vomar vond een kleine aanrijding plaats. De bestuurder van het aangereden voertuig had het idee dat de tegenpartij nogal dronken was. De tegenpartij vond het niet nodig te blijven en is weggereden. Kenteken van de auto is bekend geworden en onderzoek volgt.
  • In de nacht van 29 juni vond er een inbraak woning plaats aan de Walstro. De bewoners waren op vakantie. Het cilinderslot werd uit de voordeur gehaald. De buit bestond onder meer uit computerapparatuur alsmede een hoeveelheid geld.

Van Acker tot Burcht (Jacqueline van den Berg)

  • Maandag 27 juni, tussen 15.00 en 15.30 uur is een Renault Twingo, op de Beslooten Acker aangereden door een bestuurder van een witte bestelauto, die is weggereden van de plaats van het ongeval, zonder zijn identiteit achter te laten.
  • Wederom is er een melding binnengekomen dat er gebakken spons op de uitlaatzone is gevonden op de Pad Acker/Botter Acker. Hondenbezitters zijn hierbij gewaarschuwd.

Zuidbroek-Oosterwijk (Eline Berljn)

  • Op maandag 4 juli 2016 heeft het Hennepteam van de politie 4 hennepplanten weggehaald op een balkon op de Lessestraat.
    Het is te allen tijde verboden om hennepplanten te houden. Echter is er een gedoogbeleid en dat houdt in dat 5 hennepplanten in beginsel wordt gedoogd. Dit houdt in dat alleen bij de eerste maal dat er hennepplanten bij een persoon worden aangetroffen geen strafvervolging plaatsvindt, mits de verdachte meewerkt en afstand doet van de hennepplanten.

Reacties