112

Gluren bij de buren: Politieberichten uit de wijken in Heemskerk

Foto: Politie

Overzicht van de politieberichten vanuit de diverse wijken in Heemskerk in de week van 18 tot en met 24 september.

Van Duin tot Dorp (Ron Schut)

  • In de nacht van 27 september is er ingebroken bij de Vomar aan de Helmlaan. 2 personen hebben met een grote steen een raam vernield. Daarna zijn zij verdwenen op de fiets, welke in de omgeving werden aangetroffen. Onderzoek wordt gedaan naar diverse camerabeelden in de omgeving. Een grote hoeveelheid sigaretten is de buit.
  • In de nacht van 25 september is er in gebroken in de manege aan de Noordermaatweg. Met een breekvoorwerp is een raam geforceerd. Voorlopig wordt een geldbedrag vermist van 400 euro.

Zuidbroek-Oosterwijk (Eline Berlijn)

  • Op vrijdag 23 september, omstreeks 16.45 uur, op de rotonde Benelxulaan/Hoflaan zag een bestuurder van een motor een fietser te laat. Door te remmen probeerde de motorrijder een aanrijding te voorkomen, maar hij kwam ten val. Al schuivend nam hij ook de fietser mee in zijn val. Onbekend is wat het letsel van betrokkene is.
  • Maandag 26 september, omstreeks 17.20 uur ging een bromfietser op het fietspad op de Hoflaan onderuit. Naar later bleek was hij ten val gekomen omdat hij mogelijk de stoeprand heeft geraakt. Met aangezichtsletsel, enkele schaafwonden en mogelijk een lichte hersenschudding is de onfortuinlijke man overgebracht naar het ziekenhuis.
  • Dinsdagochtend 27 september, even na middernacht, moest de brandweer uitrukken voor een melding van sterke brandlucht op het Euratomplein. Ter plaatse bleek dat een bewoner een brandende peuk in een plastic zakje had gedaan. Hierdoor was het plastic gaan smelten en ontstond er (wat) rook in de woonkamer.
  • Afgelopen week zijn er weer verschillende aangiften van diefstal van fietsen nabij het station in Heemskerk opgenomen. Uit de aangiften blijkt dat, over het algemeen genomen, de fietsen overdag worden weggenomen.

Reacties