112

Gluren bij de buren: Politieberichten uit de wijken in Heemskerk

Foto: Politie

Overzicht van de politieberichten vanuit de diverse wijken in Heemskerk in de week van 10 tot en met 18 oktober

Van Acker tot Burcht (Jacqueline van den Berg)

  • Op de parkeerplaats bij Westerheem zagen oplettende buurtbewoners lichten van een zaklamp schijnen in geparkeerde auto’s. Helaas werd niemand daar meer aangetroffen.
  • Op de Cornelis Geelvinckstraat werd op zondag 16 oktober omstreeks 16.50 uur een prullenbak opgeblazen door een jongen. Beelden van camera’s worden uitgelezen voor een uitvoerig signalement.

Van Duin tot Dorp (Ron Schut)

  • Op de Kerkweg was afgelopen zaterdagavond wederom de Hollandse avond in de sporthal. Het was erg druk met diverse schermutselingen. Sfeer was grimmig, mede oorzaak drank door velen.

Hart van Heemskerk (Stefan van Broekhuijsen)

  • Op zaterdag 15 oktober omstreeks 13.45 uur is er ter hoogte van het Burgemeester Nielenplein een 17 jarige bromfietster ten val gekomen omdat er een voertuig uitparkeerde. Politie is op zoek naar deze bestuurder en/of naar getuigen. Bel in dat geval 0900-8844.
  • Op dinsdag 18 oktober rond 14.30 uur werd een 22 jarige Beverwijkse betrapt op winkeldiefstal in een supermarkt aan het Haydnplein. Ze had voor 17 euro aan boodschappen in haar kleding verstopt. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Boven de Baandert (Stefan van Broekhuijsen)

  • Afgelopen weekend zijn er vernielingen gepleegd aan de basisschool aan de Maerelaan. Politie doet onderzoek.

Zuidbroek-Oosterwijk (Eline Berlijn/ Gerrit van der Pijl)

  • Op dinsdag 11 oktober en woensdag 12 oktober hebben personen in de omgeving van de Zuidermaatweg stenen gegooid naar de treinen. De politie en de handhaving van de gemeente zullen de komende tijd gericht toezicht houden op deze locatie. Mocht u iets verdachts zien, neem dan contact op met de politie.

Reacties