112

Gluren bij de buren: Politieberichten uit de wijken in Heemskerk

Foto: Politie

Overzicht van de politieberichten vanuit de diverse wijken in Heemskerk in de week van 18 tot en met 25 oktober

Van Acker tot Burcht  (Jacqueline van den Berg)

  • Op de Jan van Polanenstraat werd een damesfiets gestolen. Betreft het merk BSP, type metropolis, grijs van kleur. Framenummer KSH06533.
  • Op de van Hamelstraat belden 2 jongens bij bewoners aan en vroegen naar hen e-mail adres. Medewerkers van de Viva zorggroep vertrouwden dit uiteraard niet. De jongens zouden van de Nuon zijn. Echter bij navraag was dit niet het geval. Van de 2 jongens is een foto gemaakt voor herkenning.

Van Duin tot Dorp (Ron Schut)

  • Op de Jan Ligthartstraat reed een bestuurder tegen een lantaarnpaal.De man zou een black out hebben gehad, echter hij bleek eveneens teveel alcohol tot zich te genomen hebben. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Hart van Heemskerk (Stefan van Broekhuijsen)

  • In de wijk loopt weer een bekend persoon die loopt te bedelen voor geld. Nu ook weer 20 euro geleend voor zogenaamd benzine, en dit dus uiteraard niet terugbetaald.
  • Melding van een brand aan de Gerrit van Assendelftstraat. Brandweer hoefde niet op te treden, bleken in de tuin kastanjes te werden geroosterd.

Boven de Baandert  (Stefan van Broekhuijsen)

  • Op het Tolpad werd een brandende prullenbak aangetroffen. Brandweer heeft deze geblust.

Zuidbroek-Oosterwijk (Eline Berlijn/Gerrit v.d. Pijl))

  • In de flat aan de Begijnenweide werd vuurwerk gegooid door een vijftal jongens. Bij één van de jongens werd illegaal vuurwerk aangetroffen. Deze kreeg proces verbaal.
  • Dinsdagochtend 18-10, omstreeks 07.00 uur, zag een bestuurder van een personenauto, op de rotonde bij de Communicatieweg, bij het oprijden een motorfiets over het hoofd. De bestuurder van de motor kwam te vallen en is door ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken. Gelukkig hield hij geen noemenswaardig letsel over van de aanrijding.
  • Dinsdagochtend 25-10 is een 48-jarige vrouw aangehouden in de supermarkt aan het Europaplein. De vrouw werd op heterdaad betrapt bij het meenemen van goederen zonder te betalen. De vrouw wordt verdacht van meerdere winkeldiefstallen bij deze supermarkt. De vrouw is voorgeleid bij justitie.
  • Ook is op dezelfde ochtend een jongen van 12 jaar aangehouden in verband met winkeldiefstal op heterdaad. Deze jongen was (ook) al in beeld bij zowel het personeel als de politie, ook in verband met meerdere winkeldiefstallen.

Reacties