112

Gluren bij de buren: Politieberichten uit de wijken in Heemskerk

Foto: Politie

Overzicht van de politieberichten vanuit de diverse wijken in Heemskerk in de week van 1 tot en met 6 november.

Van Acker tot Burcht  (Jacqueline van den Berg)

  • In de nacht van dinsdag op woensdag 2 november, rond 5.00 uur, hoorde een bewoonster van de Leen Acker geluiden aan de voorzijde van haar woning. Ook zag zij een lichtschijnsel. Tevens bleek er lichte schade aan het kozijn te zitten. Waarschijnlijk heeft men geprobeerd in te breken. Het is bij een poging gebleven.
  • Op maandag 1 november, tussen 13.30 en 15.30 is een kinderfiets, type mountainbike, weggenomen, vanaf de speelplek aan de Suykers Acker. De fiets was van het merk Cube en was blauw/oranje van kleur.

Van Duin tot Dorp (Ron Schut)

  • Op de Kerkweg bij het sportcentrum werd een damesfiets gestolen in de vroege avonduren. Betreft hier een Cortina U4, wit van kleur met een roze krat voorop. Co1501034695.

Zuidbroek-Oosterwijk (Eline Berlijn/Gerrit v.d. Pijl))

  • Door grote vermoeidheid en te weinig eten, volgens zijn verklaring, verslapte de aandacht van de bestuurder van een personenauto op donderdag 3 november, omstreeks 19.00 uur, op de Hoflaan. Hierdoor kon hij zijn voertuig niet meer in bedwang houden en reed hij tegen een lantaarnpaal. Grote schade aan de auto en de paal was het gevolg. De bestuurder bleek, na controle van het ambulancepersoneel, geen ernstig letsel te hebben opgelopen. Auto moest worden weggesleept.
  • Zaterdag 5 november, omstreeks 11.00 uur kwamen, ook op de Hoflaan, twee personenauto’s met elkaar in botsing. Een bestuurder van een auto had te laat in de gaten dat een andere auto, voor hem, remde. Een aanrijding was het gevolg. Hierdoor werden de airbag van de auto geactiveerd. Beide bestuurders zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar er was geen verdere behandeling noodzakelijk. Een van de auto’s moest worden weggesleept.

Reacties