112

Gluren bij de buren: Politieberichten uit de wijken in Heemskerk

Foto: Politie

Overzicht van de politieberichten vanuit de diverse wijken in Heemskerk in de week van 14 tot en met 20 november.

Van Acker tot Burcht  (Jacqueline van den Berg)

  • In de nacht van 18 op 19 november is een Volkswagen opengebroken, welke op de Laan van Assumburg geparkeerd stond. De ruit aan de bestuurder zijde werd ingeslagen, waarna de ARCD speler alsmede het navigatiesysteem werd weggenomen.

Hart van Heemskerk (Stefan Broekhuijsen)

  • In de nacht van donderdag 17 op vrijdag 18 november zijn er vernielingen gepleegd aan de oliebollenkraam op de Kerkweg. Er is onder andere een vat met olie omgegooid en de kast van de gasflessen was opengebroken. Getuigen worden zoals altijd vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Boven de Baandert (Stefan Broekhuijsen)

  • Op donderdag 17 november zijn er rond 21.30 uur inbrekers overlopen in een woning aan de Hertogenven. Politie heeft de daders helaas niet kunnen oppakken.
  • In de nacht van zaterdag op zondag is er een buitenspiegel van een personenauto vernield op de H. van der Meijstraat.
  • Op zondag 20 november heeft er omstreeks 13.15 uur een brandstichting plaatsgevonden in de nieuwbouw aan de Velst. De schade loopt waarschijnlijk in de tienduizenden euro’s en de politie is derhalve op zoek naar getuigen of personen die informatie hebben over de daders. Bel in dat geval 0900-8844 of anoniem 0800-7000.
  • Op maandag kreeg de politie omstreeks 10.00 uur de melding dat er door een voorbijganger een mogelijk explosief was gevonden in de bosjes van de Beethovenstraat. Betrof een glazen pot met poeder en een lontje. Uit onderzoek bleek het een pindakaas potje, gevuld met kruit uit rotjes. Het is door de EOD tot ontploffing gebracht (op een veilige plaats). Mocht u zoiets aantreffen, pak het dan niet op, maar laat het liggen en bel de politie.

Reacties