112

Gluren bij de buren: Politieberichten uit de wijken in Heemskerk

Foto: Politie

Overzicht van de politieberichten vanuit de diverse wijken in Heemskerk in de week van 21 tot en met 27 november.

Van Acker tot Burcht  (Jacqueline van den Berg)

  • Tussen 21 en 22 november vond er een woninginbraak plaats op de Titus Brandsmastraat. Zowel de schuifpui aan de achterzijde, als een raam aan de voorzijde stond open toen de bewoner thuis kwam.  Nadien is een buurtonderzoek gehouden in de straat, maar dat heeft nog geen relevante informatie opgeleverd.
  • Op zaterdag 26 november, omstreeks 15.34 uur vond er een aanrijding plaats op de hoek van de Jan van Bergenstraat en de Simon van Haerlemstraat,  tussen een auto en een bestuurster van een E-bike, die daardoor ten val kwam.
  • Tussen 24 en 26 november vond er een poging tot inbraak plaats in een auto, VW Polo, welke op de Pieter Acker geparkeerd stond.
  • De afgelopen week zijn er meerdere jassen uit de kleedkamer van de sportschool Big Gym, gevestigd op de Vrijburglaan,  weggenomen. Het betroffen merk jassen, zoals Canada Goose.

Van Duin tot Dorp (Ron Schut)

  • Op de Kerkweg, nabij de dansschool werd een fiets gestolen op 25 november in de avond. Het betreft hier een zwarte damesfiets, merk cortina met zwart kratje voorop, een Zogenaamde transportfiets. CO1601011109.
  • Op de Spoellaan vond men het nodig een pvc regenpijp van een woning met vuurwerk op te blazen. Gehele regenpijp is vernield.

Hart van Heemskerk (Stefan Broekhuijsen)

  • Op vrijdag 25 november werd rond 13.30 uur een 78 jarige Beverwijker in een supermarkt aan het Haydnplein betrapt op de diefstal van twee tubes tandpasta. Hij heeft van justitie een boete van 300 euro gekregen.
  • Op zondag 27 november is er omstreeks 15.00 uur door een dame voor ruim 1000 euro aan shampoo ontvreemd uit een winkel aan de Deutzstraat. Politie doet onderzoek naar de camerabeelden.

Boven de Baandert (Stefan Broekhuijsen)

  • Op dinsdag 29 november 2016, te 17.30 uur reed een oudere dame van circa 75 jaar, in een cognackleurige Ford Ka een bestuurster van een E-bike aan op de rotonde van de Baandert, die hierdoor ten val kwam. De autobestuurster reed echter na de aanrijding door. Tot op heden is de identiteit van de autobestuurster onbekend gebleven.

Reacties