Huldiging brandweerlieden Beverwijk

Foto: Brandweer Beverwijk

Op zaterdag 10 december werden maar liefst zeven jubilarissen gehuldigd voor hun tomeloze inzet als brandweervrijwilliger. De jubilea varieerden van 12,5 jaar tot 40 jaar.

40 jaar bij vrijwillige brandweer
De meest opvallende onderscheiding werd door burgemeester Freek Ossel uitgereikt aan Ron Schruijer, die inmiddels al 40 jaar actief is bij de vrijwillige brandweer in Beverwijk. Als brandweerman leverde en levert Ron Schruijer een belangrijke bijdrage aan de veiligheid en openbare orde in de gemeente Beverwijk. Om deze reden werd hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. burg-freek-v-ossel-ron-schruijerOorkonde en versierselen
Andere jubilarissen die deze avond een oorkonde ontvingen uit handen van clustercommandant Stok van den Burg waren Theo Duijn, Paul Ijtsma en Admela Akkermans voor  hun 12,5-jarig jubileum, Maurice Meijer voor zijn 20-jarig jubileum en Tado Bol voor zijn 30 jarige jubileum. Burgemeester Freek Ossel speldde de jubilarissen de bijbehorende versierselen op.links-_theo-duin-tado-bol-ron-schruijer-maurice-meijer-admela-akkermans-paul-ijtsmaDiploma’s
Behalve onderscheidingen en oorkondes werden er ook deze avond diploma’s uitgereikt door jubilerend ploegchef Ron Schruijer.
Bjorn Muskee kreeg het rijksdiploma Manschap A uitgereikt. Timo Duijn, Rick Hendrickx en Joost Vink mochten het rijksdiploma Verkenner gevaarlijke stoffen in ontvangst nemen.   uitgereikt aan de Heer Timo Duijn  , Rick Hendrickx en Joost Vink. Richard Brands , Michael Bommelburg en Fenno Vos ontvingen het rijksdiploma Chauffeur.

Tijdens deze avond werd tevens stilgestaan bij het afscheid van zes vrijwilligers.

Reacties