112

Gluren bij de buren: Politieberichten uit de wijken in Heemskerk

Foto: Politie

Overzicht van de politieberichten vanuit de diverse wijken in Heemskerk in de week van 5 tot en met 11 december.

Van Acker tot Burcht  (Jacqueline van den Berg)

  • Op maandag 5 december tussen 17.00 en 18.00 uur vond er wederom een diefstal plaats vanuit de herenkleedkamer van sportschool Big Gym aan de Vrijburglaan. Een portemonnee werd weggenomen.

Van Duin tot Dorp (Ron Schut)

  • Op de Kleine Houtweg werd ingebroken in een vrijstaande woning. Bewoners waren een weekendje weg. Zij zijn vertrokken op 10 december en kwamen op 11 december weer terug. De gehele woning is doorzocht en alles werd overhoop gehaald. Bewoners gaan inventariseren wat er gestolen is.
  • Op de Commandeurslaan werd gepoogd in te breken in een woning. Men heeft getracht het cilinderslot te demonteren wat niet gelukt is.
  • Bij Albert Heijn aan de Rijksstraatweg werd een dame aangehouden voor winkeldiefstal. Zij had een kar vol boodschappen die werden afgerekend. Echter zij was vergeten nog een tas af te rekenen die vol met boodschappen zat.

Hart van Heemskerk (Stefan Broekhuijsen)

  • In het weekend van 10 en 11 december is de elektra van de kerstboom op het Kerkplein vernield.

Boven de Baandert (Stefan Broekhuijsen)

  • Op zondag 11 december omstreeks 20.00 uur werden er inbrekers overlopen in een woning aan de Prof. Ten Doeschatestraat, vlakbij de Mozartstraat. Helaas zijn de verdachten niet meer aangetroffen. Er bleek een raam aan de achterzijde te zijn opengebroken. Heeft u iets gezien of gehoord dat te maken kan hebben met deze zaak neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem 0800-7000. Bij heterdaad belt u 112. Voorkomen is beter dan genezen. Kijk op preventietips op www.politie.nl onder het kopje thema’s (en dan woninginbraak).

Reacties