112

Gluren bij de buren: Politieberichten uit de wijken in Heemskerk

Foto: Politie

Overzicht van de politieberichten vanuit de diverse wijken in Heemskerk in de week van 24 tot en met 28 januari.

Van Acker tot Burcht (Jacqueline van den Berg)

  • Op de Schilp Acker is een auto vernield doordat de buitenspiegel eraf werd getrapt. De eigenaar heeft aangifte van vernieling gedaan.
  • Dinsdagochtend, 24 januari werd in een tijdsbestek van 10 minuten een afgesloten kinderfiets uit een tuin aan de Fazant weggenomen. De kinderfiets is van het merk Volare en was blauw van kleur.
  • Tussen zaterdag 28 januari, 16.30 uur en zondag 29 januari, 2.10 uur, is er ingebroken in een woning op de Hannie Schaftstraat. De voordeur werd ingetrapt.

Van Duin tot Dorp (Ron Schut)

  • Op de Ridder Arnoudlaan heeft men een verbouwing aan een woning. Diverse bedrijven zijn daar werkzaam. De eigenaar van de woning heeft aangifte gedaan van diefstal van een Ipad van het merk apple. Hij heeft wel navraag gedaan aan de werknemers, echter weet uiteraard daar niet wat van af.
  • Op de Lijnbaan werd een auto afgegeven voor een proefrit. Aan alle eisen werd voldaan. zoals een kopie van het paspoort alsmede de groene kentekenplaten. De bestuurder is echter nooit teruggekomen met de auto. Aangifte van verduistering is gedaan. Onderzoek volgt.

Zuidbroek-Oosterwijk (Gerrit v.d. Pijl))

  • Op woensdag 25 januari kwam de melding binnen dat een vrouw op de Kennemerlandstraat was komen te vallen. Zij kon niet meer zelfstandig de deur openen. Door een raam aan de achterzijde te forceren kon de woning worden betreden. Daar het onbekend was hoelang de vrouw op de grond had gelegen is zij voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.
  • Zaterdag 28 januari j.l. is er tussen 10.50 uur en 20.00 uur ingebroken in een woning in de Twentestraat. Via een uitzetraam naast de voordeur is men de woning binnengekomen. Het is nog onbekend wat er is weggenomen.
  • Tussen 13.00 uur en 20.30 uur is er in een andere woning ingebroken, ook op de Twentestraat. Via een raam in de binnentuin is men in de woning gekomen. Daar zijn o.a. sieraden weggenomen.

Reacties