112

Gluren bij de buren: Politieberichten uit de wijken in Heemskerk

Foto: Politie

Overzicht van de politieberichten vanuit de diverse wijken in Heemskerk in de week van 29 januari tot en met 5 februari.

Hart van Heemskerk  (Stefan van Broekhuijsen)

  • Op vrijdag 3 februari omstreeks 13.30 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de rotonde Maerelaan met de Beethovenstraat tussen een 88 jarige bestuurster van een brommobiel en een 81 jarige fietsster. De fietsster is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.
  • Op zaterdag ochtend werd er gemeld dat er een dode kat was aangetroffen in een boom aan de Van Lennepstraat. De eigenaar is achterhaald, maar de politie komt graag in contact met personen die iets hebben gezien of gehoord die deze zaak kunnen ophelderen.
  • Op zondag is er tussen 16.30 uur en 21.30 uur getracht in te breken in een woning aan het Anna Blamanhof door het cilinder te verwijderen. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie.
  • Op zondag 5 februari rond 17.15 uur stak een 9 jarige jongen plotseling de Beethovenstraat over, die vervolgens in botsing kwam met een passerende auto. Hierdoor heeft de jongen zijn arm gebroken.

Boven de Baandert  (Stefan van Broekhuijsen)

  • Op zaterdagochtend 4 februari werd er ontdekt dat er was ingebroken in een woning aan de Promenade, waarvan de bewoners op vakantie waren. De daders hebben de woning betreden door het cilinder te verwijderen.
  • In de nacht van zaterdag op zondag zijn er twee banden lek gestoken van een geparkeerde personenauto die geparkeerd stond bij de garages op de Jean Monnetstraat nabij de Mozartstraat.

Zuidbroek-Oosterwijk  (Gerrit v.d. Pijl))

  • Afgelopen week is er meerdere malen ingebroken in de wijk. Op vrijdagmiddag 4 februari, tussen 14.15 uur en 18.45 uur, is een hoekwoning op de Bourgondiëstraat bezocht door het inbrekersgilde. Door over de schutting te klimmen en een raam van de achterdeur te forceren kon men in de woning komen. Er is nog niet precies bekend wat er is weggenomen uit de woning.
  • Zaterdagmiddag 5 februari, tijdens de afwezigheid van de bewoners ivm een bruiloft is in een woning op de 1e etage op Luxemburglaan ingebroken. Een raam werd ontzet en de woning is doorzocht. Verschillende spullen zijn weggenomen.

Reacties