Burendag Pilotenbuurt Beverwijk geslaagd!

Foto: Art & Business Producties

BEVERWIJK – Ook de Pilotenbuurt Beverwijk vierde afgelopen zondag Burendag. Ondanks het slechte weer was de opkomst groot. Omdat het regende werd deze feestelijke bijeenkomst niet buiten gevierd, maar in Sportcentrum Philipoom aan de Kingsford Smithstraat.

Daar kwamen veel buurtbewoners met hapjes en drankjes naar toe om met elkaar gezellig iets te eten en drinken. Ook kwamen de buurtkinderen in groten getale naar het Sportcentrum om te kickboksen, te voetballen of om gewoon te chillen.

Stichting Welzijn Beverwijk organiseert al ruim zeven jaar de Burendag in de Pilotenbuurt. Dat doet de stichting samen met bewoners uit de buurt. Het doel van deze Burendag is om buren de gelegenheid te geven met elkaar in contact te komen en elkaar beter te leren kennen.

Ook waren leden van Sociaal Team en van Stichting Welzijn Beverwijk aanwezig.

De leden van Sociaal Team Beverwijk vertelden buurtbewoners over hun nieuwe actie ‘Buur hoe is het met u?’. Met deze actie hopen zij mensen te bereiken die zich zorgen maken over een buurman of buurvrouw.

In de keuken van het Sportcentrum zaten buurtbewoners gezellig met elkaar om de tafel. Er werd koffie geschonken en meegebrachte lekkernijen uitgedeeld. In de sporthal vermaakten de jongeren zich zichtbaar prima.

“Een geslaagde dag”, zegt Frank Commissaris, jongerenwerker van NUL251.

Reacties

Cookieinstellingen