Extra startbewijzen Zandvoort Light Walk beschikbaar voor de 14 kilometer

Foto: Le Champion

ZANDVOORT – Op zaterdag 22 februari kunnen 5.000 wandelaars aan de start staan tijdens de allereerste editie van de Zandvoort Light Walk. Een avondwandeltocht langs tal van unieke lichtkunstwerken en -acts.

De 14 km was al snel uitverkocht evenals de 18 kilometer. Vanwege de grote belangstelling voor het gloednieuwe wandelevenement van Sportorganisatie Le Champion  zijn er op de 14 km 500 extra plekken gecreëerd. Wandelaars kunnen zich nu dus nog inschrijven voor de 14 km en de Family Walk van 6 kilometer.

(foto: le Champion)

De start van de Zandvoort Light Walk is vanuit het KNRM reddingstation Zandvoort. De routes gaan over het strand, door het duingebied en eindigen alle op het Kerkplein in Zandvoort. Onderweg komen wandelaars langs verschillende stempelposten zoals Strandpaviljoen Thalassa, Dune aan de duinrand en de Watertoren. De Zandvoort Light Walk is een unieke wandelbeleving voor jong en oud.

Inschrijven
De Zandvoort Light Walk is bijna volledig uitverkocht. Wandelaars kunnen zich nog inschrijven voor de laatste startbewijzen van de 14 km en de Family Walk van 6 km. Inschrijven is mogelijk via www.zandvoortlightwalk.nl.

Reacties