Kharchouch bezorgt Telstar met 2 doelpunten zege op MVV

VELSEN-ZUID – Telstar houdt de aansluiting met de play-offplekken van de eerste divisie. Reda Kharchouch bezorgde de Witte Leeuwen de overwinning door twee keer te scoren.

(bron: NH Nieuws / foto: Dennis Gouda)

Telstar kampte voor de wedstrijd met een volle ziekenboeg. Bij de laatste training kon er niet eens elf tegen elf worden gespeeld. Ook over Reda Kharchouch waren er zorgen, maar de spits trad gewoon aan tegen MVV.

Na een wat slordige beginfase waarin niet veel opvallends gebeurde kregen de Witte Leeuwen een strafschop tegen omdat er een overtreding werd gemaakt op Anthony van den Hurk. Hij profiteerde zelf en scoorde de 0-1. Ondanks gevaarlijke momenten voor het doel van MVV bleef die stand tot de rust overeind.

Terug uit de kleedkamer was het Kharchouch die de Velsenaren in de 53e minuut op gelijke hoogte bracht. En elf minuten voor tijd was het opnieuw Kharchouch die met zijn inmiddels 18e treffer van het seizoen tekende voor de 2-1, wat meteen de eindstand zou zijn.

Omdat zowel Almere City FC als FC Den Bosch vrijdagavond verloren staat Telstar nu met veertig punten op de negende plaats van de keuken Kampioen Divisie.

Klik HIER voor het complete wedstrijdverslag en de nabeschouwingen van mediapartner NH Nieuws.

Meer foto’s van Telstar-wedstrijden en andere beelden van de regio IJmond op Dennis Gouda Fotografie.