Hans Dulfer in Chateau Marquette: eindelijk mocht ’t weer! 

Vorige maand werd hij 80 jaar maar hij denkt er nog niet aan om te stoppen. En terecht, want samen met zijn muzikale collega’s Bas van Lier en Erik Kooger is de begenadigd Amsterdamse saxofonist in staat om zijn publiek een onvergetelijke en swingende middag te bezorgen.

Afgelopen zondag was dat weer voor de eerste keer sinds de lock-down in maart. Vanaf dat moment werden alle optredens in heel Nederland afgelast. Zo ook de volledige tour van Hans Dulfer die in het teken zou staan van zijn 80e verjaardag en het feit dat deze jazzlegende al 65 jaar vrijwel dagelijks op het podium staat.

Maar zondag mocht ’t weer! Weliswaar voor een bescheiden gezelschap van 30 personen, geheel volgens de RIVM-voorschriften, maar wel in de mooie en stijlvolle entourage van Chateau Marquette, dat niet alleen visueel een parel is, maar ook qua akoestiek dátgene is waar Hans Dulfer blij van wordt.

Ook voor Erik Kuiper – van den Berg,  directeur en eigenaar van Chateau Marquette was het een feest weer een concert te kunnen organiseren. Voor de komende periode staan er nog geen optredens op de agenda, maar zeker is wel dat in september de serie Marquette Classique weer van start gaat.

IJmond Nieuws was zondag aanwezig bij het optreden van Hans Dulfer en maakte bijgaande reportage.

Klik op de hoofdfoto bovenaan dit bericht voor de reportage van IJmond Nieuws

Reacties

Cookieinstellingen