ALDI Beverwijk woensdag 21 juli voor één dag gesloten

Foto: ALDI

Komende week is ALDI Beverwijk (Beijneslaan 169)  voor één dag gesloten. De supermarkt heeft die dag nodig voor het aanpassen van de warenindeling en opstelling van de schappen, met als doel alles overzichtelijker te maken voor de klanten.

ALDI doet een aanscherping van de ANIKo (ALDI Nord Instore Konzept) formule. De discounter komt met duidelijke ACTIE-communicatie in de winkels, waarmee acties uit de folder in de filialen direct herkenbaar zijn. Daarnaast wordt de winkel door een aangepaste warenindeling en een nieuwe opstelling van de schappen overzichtelijker. Producten zijn vindbaar op plekken waar de klant ze verwacht. Eenvoud en het echte discountgevoel worden door deze aanscherpingen in de filialen nog meer zichtbaar en dat maakt boodschappen doen nog eenvoudiger voor de klant.

Door deze aanpassingen is de Beverwijkse vestiging aan de Beijneslaan 169 woensdag 21 juli gesloten. Het filiaal sluit op dinsdag 20 juli om 18.00 uur dicht en opent de deuren weer op donderdag 22 juli om 08.00 uur.

Reacties