Lidl opent nieuwe winkel in Beverwijk

Foto: Lidl

Lidl heeft afgelopen woensdag 15 september een spiksplinternieuwe supermarkt geopend aan de Spoorsingel 21 in Beverwijk.

De ruime winkel is ingericht volgens de nieuwste Lidl formule met veel ruimte voor dagverse producten, een bakkerij met een variabel assortiment aan hartige en zoete broodjes, een servicebalie en maar liefst zes zelfscankassa’s waar klanten hun boodschappen zelf kunnen afrekenen.

De supermarkt heeft vijf klassieke kassa’s en klanten kunnen met een parkeerschijf twee uur gratis parkeren op één van de vele parkeerplaatsen. “Ik ben erg onder de indruk van onze mooie en ruime winkel. We verwelkomen onze klanten graag op woensdag 15 september”, aldus trotse supermarktmanager Martijn.Gratis 1 minuut online winkelen
Ter gelegenheid van de opening is er tussen woensdag 15 september en zondag 17 oktober een speciale winactie. Bij besteding vanaf €20 maken klanten kans op 1 minuut gratis winkelen door hiervoor een voucher in te vullen en in te leveren bij de kassa. De winnaar wordt uiterlijk 22 oktober 2021 bekend gemaakt.

Extraatje voor Lidl Plus app klanten
Ter gelegenheid van de opening kregen de eerste honderd klanten die met hun Lidl Plus app winkelden een gratis bloemetje en kregen alle Lidl Plus klanten op de openingsdag een gratis big shopper.

Geen sigaretten en tabak
De nieuwe Lidl verkoopt geen tabakswaren en zet hiermee de volgende stap richting een rookvrije generatie. In nieuwe Lidl winkels worden geen tabakswaren meer verkocht. Lidl is de eerste supermarkt in Nederland die stopt met de verkoop van sigaretten.

Adres: Spoorsingel 21 in Beverwijk

Openingstijden: Maandag t/m zaterdag van 07.00 – 21.00 uur Zondag   09.00 – 20.00 uur

Reacties