Beverwijker Nicholas Barnes kwalificeert zich voor finale Open NK Poker

Foto: ONK Poker

Op dinsdag 5 oktober werd het Online Pokerkampioenschap van Alphen aan den Rijn georganiseerd. In totaal kwamen er 120 pokerliefhebbers af op deze voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Het virtuele startschot werd om 19.30 uur gegeven en na iets meer dan 4 uur online pokeren werd Nicholas Barnes de Online Pokerkampioen van Alphen aan den Rijn.

Sinds de uitbraak van het coronavirus heeft de organisatie van het nationale amateurkampioenschap online voorrondes toegevoegd aan het originele concept waar eerder alleen voorrondes in lokale horecagelegenheden gespeeld werden. “De online voorrondes hebben ervoor gezorgd dat het nog laagdrempeliger is om kennis te maken met het spel,” vertelt organisator Mathijs Jonkers.

Naast de mooie bokaal die hij per post ontvangt, kwalificeert Nicholas zich voor de finale van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. De finale wordt in juli 2022 gespeeld in de Heerlickheijd in Ermelo. Peter Geurse (2e) en Nico Schilder (3e) wonnen door hun prestatie een plek in de halve finales en kunnen zich via die weg nog kwalificeren voor de finale.

De gehele uitslag van het Online Pokerkampioenschap van Alphen aan den Rijn is hier te vinden.

De top 3 van Alphen aan den Rijn:

  1. Nicholas Barnes
  2. Peter Geurse
  3. Nico Schilder

Reacties