Workshops in de Kop van WaZ

Foto: Aangeleverd

In de komende week worden er in de Kop van WaZ in Wijk aan Zee weer twee creatieve workshops georganiseerd: “The Drawing Experience” door kunstenares Margo Brus en ‘acryl schilderen’ met Gea Nagel en Angela Delsasso.

Zaterdag 13 november van 10-12.30 uur geeft kunstenares Margo Brus haar workshop “The Drawing Experience”. Tijdens deze workshop laat Margo jou geheel vrij in welke vorm jij jouw tekening wilt gieten. Samen met jou kijkt zij welke kant je opgaat en geeft aan de hand daarvan aanwijzingen. Of je deze al dan niet opvolgt, is geheel jouw eigen keuze.

Detail van “De Boom” van Margo Brus

De tekenopdracht wordt door Margo bepaalt, hoe je dit invult bepaal jijzelf. Het gaat om de ervaring van het moment, wat je kunt doen. Je laat het tekenen en schilderen jou meevoeren naar welke kant deze jou dan ook uitstuurt.

De kosten voor deze ervaring zijn € 20,22. Inschrijven kan op een intekenlijst bij de Kop. Een bericht via de facebookpagina van de Kop van WaZ is ook mogelijk.

Op woensdag 17 november van 10-12.30 uur is er een workshop acryl schilderen met Gea Nagel en Angela Delsasso. Dit is een workshop waarbij je het hoofd kunt leegmaken en met vrienden, familie, collegae of wildvreemden kunt volgen. Alles wordt verzorgd dus je hoeft niets mee te nemen; verf, penselen, doeken en schorten zijn aanwezig.

Een aantal werken van Gea Nagel

De kosten voor dit evenement met deze twee bekende kunstenaressen uit Beverwijk zijn vrijblijvend. Je geeft wat jij het waard vindt. De richtprijs is € 25,-. Inschrijven kan bij de Kop van WaZ, zowel lijflijk als via de facebookpagina. Je kunt je ook via de kunstenaressen opgeven: www.delsassoprintenpaint.nl of [email protected]

De Kop van WaZ ligt aan de Voorstraat 12 in Wijk aan Zee.”

Veel verf en een paar beldoppen van Angela Delsasso

 

Reacties