Jeugd leert van alles over Archeologie bij de Smaeckkamer in Beverwijk

Foto: NME

Op woensdagmiddag 24 november organiseert NME Beverwijk een middag (van 14:00 tot 16:00 uur ) in de Smaeckkamer in Beverwijk waar jeugd van alles kan leren over Archeologie te leren.

Deze middag is er bij de Smaeckkamer van alles te doen. Je kunt als een echte archeoloog op zoek naar fossielen. Je gaat uitzoeken wat voor dier of plant dit lang geleden is geweest. Ook kun je je eigen fossiel maken met klei. En er is een echte boswachter aanwezig die je vertelt over vondsten van dieren. Een leerzame middag!

Meedoen en aanmelden
Er zijn deze middag 2 rondes om 14:00 uur en 15:00 uur. Aanmelden kan via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/fossiel. Er zijn per ronde 20 plaatsen beschikbaar. U kunt alleen kinderen aanmelden. Bij slecht weer is het verstandig om de kleding hierop aan te passen aangezien een deel buiten is. Deelname is gratis en iedereen is welkom! Van volwassenen vragen wij, gezien de aangescherpte maatregelen, om een QR code te tonen. Wij danken u voor uw begrip en de medewerking.

Veiligheid
Tevens het verzoek om aanwijzingen van het personeel ter plaatse op te volgen om ieders veiligheid te waarborgen.

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van Natuur- en Milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmeijmond.nl, voor meer informatie neemt u contact op via [email protected] Volg kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!

Reacties