Beverwijks CDA raadslid Paul Meiland overleden

Foto: Gemeenteraad Beverwijk - FB

Gisteren is CDA raadslid Paul Meiland op 70-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de gemeenteraad van Beverwijk via onderstaand Facebookbericht.

“Tot ons grote verdriet hebben we moeten vernemen dat Paul Meiland, raadslid voor de fractie van het CDA, is overleden. Paul is 70 jaar geworden.

Paul was een ervaren en veelzijdig raadslid die graag een praatje maakte met mensen in Beverwijk en Wijk aan Zee. Ook stond hij bekend als iemand die het opnam voor de kleinere dingen in het leven. Met veel bevlogenheid zette hij zich altijd in voor het behoud van flora, fauna en ruimte voor dieren en insecten. Het maakte Paul toegankelijk en een bekend gezicht in de gemeenteraad van de stad.

De leden van de gemeenteraad en het college van B&W en de raadsgriffie wensen de familie, vrienden en nabestaanden heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies”.

Ook burgemeester Martijn Smit reageerde via Facebook op het overlijden van Paul Meiland:

“Paul was raadslid voor het CDA. Wars van harde confrontatie. Altijd op zoek naar harmonie. En dan ook altijd met enige humor en relativering. Zijn bijdrage in de raad richtte zich op het een beetje mooier en beter maken van het leven van onze inwoners.

De afgelopen periode vocht Paul voor zijn herstel. Hij wilde geen bijeenkomst missen. Dit is hem bijna altijd gelukt.

We gaan hem missen. Als raadslid, als mens.

Ik wens zijn dierbaren en een ieder die hem zal missen alle sterkte toe”.

Reacties

Cookieinstellingen