Onderneemt u duurzaam? Maak kans op de IJmond Duurzaam Award 2022.

Groepsfoto van de genomineerden van de IJmond Duurzaam Award 2019
Foto: OD IJmond

Een energieneutraal gebouw, producten maken van bioplastic, no-waste productie. Allemaal termen die we de afgelopen jaren voorbij hoorden komen bij de genomineerden voor de IJmond Duurzaam Award. Vult uw onderneming of product in dit rijtje aan? Maak kans op de IJmond Duurzaam Award 2022. U kunt zich aanmelden via www.odijmond.nl/ikonderneemduurzaam.

Elk jaar reikt Omgevingsdienst IJmond (ODIJmond) de IJmond Duurzaam Award uit aan een bedrijf in de IJmond dat duurzaam onderneemt. De award wordt uitgereikt sinds 2013. Elk jaar zoekt ODIJmond genomineerden die net dat stapje extra zetten, die laten zien hoe logisch duurzaam ondernemen is.

Komt u in aanmerking?
De award wordt jaarlijks uitgereikt aan het bedrijf dat bewust bezig is met duurzaamheid. Dat kan door middel van genomen maatregelen of door gedragsveranderingen. Voor een nominatie is het van belang dat de ondernemer de opgedane kennis en ervaring ook wil delen de rest van ondernemend IJmond. Ook motivatie en innovatie staan op de lijst van criteria. Meer informatie hierover is te vinden op www.odijmond.nl/award.

Hoe werkt een nominatie?
Wanneer u zich aanmeldt of aangedragen wordt voor de IJmond Duurzaam Award komt een medewerker van ODIJmond samen met een van de toezichthouders langs om kennis te maken. Als uw onderneming geschikt is voor nominatie krijgt u een bedrijfsfilm over uw duurzame activiteiten cadeau. Deze wordt ook ingezet ter promotie van de award. Uit drie genomineerden kiest een jury uiteindelijk de winnaar. De jury bestaat uit de wethouders Milieu en Duurzaamheid van gemeenten Beverwijk, Heemskerk, Velsen en Uitgeest, de directeur van ODIJmond en de winnaar van de vorige editie.

Reacties

Cookieinstellingen