Kinderen leren van alles over eieren bij Kinderboerderij De Baak

Foto: NME

Op woensdagmiddag 6 april staat Kinderboerderij De Baak in Beverwijk helemaal in het teken van het voorjaar, met speciale aandacht voor eieren. Kinderen leren deze middag van alles over eieren.

Speurtocht
Deze middag wordt er een speurtocht op het erf uitgezet waarbij je van alles over eieren kunt leren. Ook zijn er een aantal echte eieren van verschillende formaten die je kunt bestuderen.

Knutselen
Wanneer je klaar bent met de speurtocht kun je ook nog een eierhouder en een paastakje knutselen. Zo wordt het thuis al een beetje Paasei-achtig. Het wordt een gezellige, leerzame middag. Kom jij ook?

Deelname
Deze activiteit is van 14:00 tot 16:00 uur en is geschikt van kinderen van 3 tot 10 jaar. Deelname aan deze middag is gratis. Kinderboerderij Dierendorp is gevestigd aan Vrijburglaan 1 te Heemskerk.

NME Heemskerk
NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via [email protected] Volg ons ook op facebook!

Reacties

Cookieinstellingen