Nieuwe clubkleding voor Beverwijkse tafeltennisvereniging Rapidity

Foto: Nieuwe clubkleding voor Beverwijkse tafeltennisvereniging Rapidity

BEVERWIJK – De jeugd van tafeltennisvereniging Rapidity is in het nieuw gestoken. Afgelopen zaterdag 16 april kregen de jeugdleden hun nieuwe clubtenue, inclusief trainingspak,  uitgereikt door jeugdcoördinator Art Coster. Hij legde ook het contact met “Hunting Energy Services B.V.”. Het bedrijf dat vol trots de jonge tafeltennissers de bedrijfsnaam op de sportkleding ziet dragen.

Art vertelt vol passie: “tafeltennis is een mooie sport waarmee je al op jonge leeftijd kunt beginnen. We hebben een hele leuke groeiende groep en na een aantal jaar nu ook weer twee jeugdteams die competitie spelen. Het plezier in de sport staat voorop maar we bereiden degenen die dat willen natuurlijk ook voor op het spelen van competitie.”

Tegen jongens en meisjes die tafeltennis wel een keer willen proberen wil hij nog zeggen: ”De training begint woensdag om 18:30 uur en duurt tot 20:00 uur. De zaal is om 18:20 uur open dus als je wilt kun je ook iets eerder komen.

Als je uiteindelijk ook wedstrijden wilt gaan spelen dan kan je je ook aansluiten bij de groep die op maandagavond traint. Op deze training doen we verschillende oefeningen om je technisch en tactisch beter te laten spelen en word je voorbereid op het spelen van competitiewedstrijden.

Geïnteresseerd? Loop dan op woensdag eens bij ons binnen en doe mee! Er zijn tafeltennisbatjes aanwezig die je kunt lenen. Zorg wel dat je zaalschoenen en sportkleding meeneemt.”

Reacties

Cookieinstellingen