Kijken in uitvaartcentrum op een moment dat er geen sprake is van ‘afscheid nemen’.

Foto: Aangeleverd

Bij uitvaartverzorging IJmond staan er de komende tijd allerlei activiteiten op de agenda. Want ervaring leert dat het heel prettig is om eens in een uitvaartcentrum rond te kijken als er op dat moment geen sprake is van ‘afscheid nemen’. Dat kan op de open dag  op zaterdag 14 mei in het uitvaartcentrum aan de Velserweg 18 te Beverwijk van 11.00 tot 16.00 uur.

Weet u bijvoorbeeld hoe een overbrengauto er van binnen uit ziet, of welke rouwvervoersmogelijkheden er zijn? De medewerkers van het uitvaartcentrum vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast vertellen zij wat ze allemaal bij zich hebben in de overbrengauto en waarom dat nodig is. Ook kunt u samen met de bloemisten van de Duinroos een mooi bloemboeketje maken voor iemand die u dierbaar is, voor de kinderen is er een knutseltafel, er is lekkers te proeven van onze huispatissier Leek en natuurlijk zijn onze mooie ruimtes te bekijken en zijn onze medewerkers aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Denk hierbij aan de waaksuite (huiskamer), onze aula’s en de opbaarkamers.

Mocht u zaterdag niet in de gelegenheid zijn, weet dan dat u altijd contact op kunt nemen voor een persoonlijke rondleiding.  Daarnaast is er op dinsdag 24 mei een bijeenkomst ‘koffie drinken met de notaris’ in ons uitvaartcentrum in Heemskerk. Voor meer informatie, en alle overige activiteiten kunt u een kijkje nemen op onze website: www.ijmonduitvaart.nl/actueel.

Reacties

Cookieinstellingen