112

Alkmaarder (16) opgepakt na bedreiging met mes en beroving van vier tieners in Beverwijk

Foto: Politie

BEVERWIJK / ALKMAAR – Zondagavond is een 16-jarige jongen uit Alkmaar aangehouden nadat hij in de Deken Waarestraat in Beverwijk vier jongeren onder bedreiging van een mes had beroofd van hun eigendommen. De aangehouden Alkmaarder was samen met een andere jongen. Deze heeft weten te ontkomen.

Rond 22.00 uur werden de vier 15-jarige slachtoffers op straat aangesproken door de jongens. Zij bedreigden het viertal met een mes en namen eigendommen van ze af. Vervolgens renden de twee jongens in de richting van de Romerkerkweg. Politieagenten zagen kort na het incident een tweetal dat voldeed aan het signalement. Na een achtervolging werd de 16-jarige verdachte aangehouden aan het Slangenwegje in Beverwijk. Een mes, dat bij de verdachte werd aangetroffen, is in beslag genomen. De politie heeft de straatroof in onderzoek en is op zoek naar de tweede verdachte.

Getuigenoproep
De politie is nu op zoek naar getuigen. Bent u getuige geweest van de straatroof rond 22 uur of van de vlucht van de twee verdachten van de Deken Waarestraat in de richting van de Romerkerkweg? Meld het via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Beeldmateriaal kunt u uploaden via onderstaand tipformulier.

Reacties

Cookieinstellingen