Vaderdag in Sportfondsenbad Beverwijk: Bommetjes springen en gratis zwemmen voor papa’s

Foto: Aangeleverd

BEVERWIJK – Zondag 19 juni is het Vaderdag en worden papa’s in het zonnetje gezet! Ook bij het Sportfondsenbad Beverwijk is het feest voor papa’s want van 10.00 tot 12.00 uur is de toegang gratis voor vaders, die samen met hun kinderen komen zwemmen.

Hele stoere papa’s en hun kinderen kunnen op deze dag ook meedoen aan de wedstrijd “Beste bommetje van de IJmond”. Aan deze wedstrijd mag overigens iedereen gratis meedoen die een A-diploma heeft.

Er zijn vier verschillende leeftijdscategorieën; tot 9 jaar, van 10 tot 12 jaar, van 13 tot 15 jaar en 16 jaar en ouder. Voor de beste ‘bommetjesmakers’ per categorie zijn natuurlijk een leuke ludieke prijzen. En er is een officiële huldiging. Uiteraard is publiek van harte welkom en de wedstrijd is natuurlijk niet alleen voor vaders, maar ook voor jongens en meisjes en stoere moeders, dus daag elkaar uit en doe mee. Iedereen gaat naar huis met een mooi deelnemers certificaat.

Inschrijven voor de wedstrijd hoeft niet je kan zo mee doen Kom op zondag 19 juni gezellig met het hele gezin naar het Sportfondsenbad Beverwijk en maak er een spetterende ochtend van.

Reacties

Cookieinstellingen