OB-monitor: Nova College hoogste rapportcijfer in de Randstad

Foto: Nova College - aangeleverd

Op de vraag ‘Welk rapportcijfer geef je jouw opleiding?’ scoort het Nova College in de Randstad met een 6,9 het hoogst. Dat blijkt uit de tweejaarlijkse monitor die de Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs (JOB) houdt onder mbo studenten.

In vergelijking met het landelijk gemiddelde scoort het Nova College op alle thema’s in de vragenlijst van de JOB-monitor 2022 hoger. Vooral over de keuzedelen (de ‘keuzevakken’ van het mbo) zijn de studenten van het Nova College meer tevreden over ten opzichte van het landelijk gemiddelde: 3,4 ten opzichte van 3,1. Alle resultaten van de JOB-monitor zijn te bekijken op jobmonitorresultaten.nl.

Bestuursvoorzitter Florus Roelofsen: ‘Natuurlijk zijn we tevreden met de positie die deze uitkomst oplevert. Maar feitelijk meet de monitor hoe wij in de covid periode geacteerd hebben. Dat hebben we blijkbaar naar behoren gedaan, en dat is mooi. Of we structureel een hoger oordeel halen, is echt pas bij een volgende meetpunt te zien waarin de condities vergelijkbaar zijn met al eerdere afgenomen JOB-monitors.’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen