Zuid Amerikaans zomerconcert in Grote kerk Beverwijk

Foto: Edwin Huizing

BEVERWIK – Op zaterdag 6 augustus a.s. geeft harp-gitaar duo Claudia y Manito een concert in de Grote Kerk, Kerkstraat 37 te Beverwijk. Het duo brengt een zonnig repertoire van muziek en liederen uit het Latijns-Amerikaanse continent.

Bij dit concert gaat de Paraguayaanse harp met haar melancholische geluid een dialoog aan met de flamencogitaar. Betoverende melodieën en tot de verbeelding sprekende improvisaties nemen de luisteraar mee naar een gevoelswereld vol passie, romantiek en hartstocht.

Naast het instrumentale repertoire zingt Claudia Spaanstalige liederen uit het Latijns-Amerikaanse continent. Hierbij begeleidt zij zichzelf op gitaar. Met haar zwoele stemgeluid pakt ze de toehoorder geraffineerd in.  Gipsy flamenco gitarist Manito staat haar muzikaal terzijde.  Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende Manitas de Plata.  Dit optreden belooft een en al passie en vuur.

De aanvang van het optreden is 20.00. De entree is €10,-. Voor info en reserveringen https://www.grotekerkbeverwijk.nl/ of telefonisch 06-38012459

Reacties

Cookieinstellingen