Zomer Zwem4daagse in Sportfondsenbad Beverwijk vanaf 22 augustus

Foto: Sportfondsen Beverwijk

Beverwijk – In het prachtige 50-meterbad van het Sportfondsenbad Beverwijk vindt vanaf maandag 22 augustus t/m vrijdag 26 augustus weer de Zomer Zwem4daagse plaats. Het is het utieme evenement voor zwemliefhebbers en voor iedereen die graag banen zwemt.

Inmiddels hebben de medewerkers van het zwembad de vlaggetjes van de Zwem4daagse al opgehangen in de entreehal en in de zwemzaal en is men er helemaal klaar voor.

Wanneer is het zwembad geopend voor de Zomer zwem4daagse?
Van maandag 22 augustus t/m vrijdag 26 augustus tussen 17.00-19.00 uur, heb je de kans om een sportieve prestatie neer te zetten. Voor kinderen en senioren is de minimale afstand 250 meter per dag, de overige zwemmers moeten minimaal 500 meter per dag zwemmen. Na 4 dagen banenzwemmen, ligt voor iedereen een mooie medaille klaar, maar 5 dagen zwemmen mag natuurlijk ook.

Om deel te kunnen nemen is minimaal een A diploma verplicht. Inschrijven kan via www.zwem4daagse.nl of bij de receptie van het Sportfondsenbad Beverwijk. De prijs is € 13,95 voor 5 dagen zwemmen inclusief medaille en een GRATIS ijsbon in te leveren bij de horeca in het zwembad.

Dus kom lekker zwemmen met je hele familie, vriendjes en vriendinnetjes tijdens de Zomer Zwem4daagse. Schrijf snel in. Je bent van harte welkom op dit spetterende zwemfeest. Dat kan via www.sportfondsenbadbeverwijk.nl.

Reacties

Cookieinstellingen