‘Bosw8er in de Klas’ nieuwe natuurserie voor basisschooljeugd van Bosw8er Evert-jan Woudsma

Vandaag komt Bosw8er Evert-Jan Woudsma met de pilot ‘Bosw8er in de Klas’ zijn nieuwe project speciaal bestemd voor kinderen en leerkrachten van de basisscholen.

Evert-Jan is al vele jaren actief in de natuur, en vooral in de duingebieden van Noord-Holland. Eerst als boswachter van PWN en sinds enkele jaren organiseert hij als zelfstandig ‘Bosw8er’ (met een ‘8’) zowel voor jeugd als voor volwassenen allerlei natuurexcursies en -wandelingen, doorspekt van allerlei interessante natuur-weetjes.

En niet alleen in de natuurgebieden zelf, maar ook in klassen van basisscholen heeft hij al heel wat kinderen kennis laten maken met heel veel kleine en grote bijzonderheden in en van de natuur, die echt overal te vinden zijn, van bos en duinen, tot in de eigen achtertuin, op het balkon of rond de school.

Z-Media ging langs bij Bosw8er Evert-Jan en liet hem alles vertellen over zijn passie voor de natuur en zijn doel om zoveel mogelijk kinderen mee te laten genieten van alles wat die natuur te bieden heeft.

Klik op de hoofdfoto bovenaan dit bericht voor het interview. 

Reacties

Cookieinstellingen