Op safari in de achtertuin van Kinderboerderij De Baak op 28 september

Foto: Pixabay

BEVERWIJK – Op woensdagmiddag 28 september organiseert NME Beverwijk een ‘safari’ voor kinderen van 3 tot 11 jaar ‘in de achtertuin’ van Kinderboerderij De Baak. En bij safari moet je dan niet denken aan leeuwen, tijgers en olifanten, maar aan insecten.

In een paar uurtjes tijd leren de kinderen van alles over insecten. Met een speurkaart gaan ze op zoek naar allerlei insecten, kunnen ze bekijken hoe een spin een web maakt en hoe mieren gangen graven. En ook kunnen ze nog een steen beschilderen als lieveheersbeestje.

Deelname is gratis
Het belooft een leuke en leerzame middag te worden. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 3 tot 11 jaar. Deelname is gratis en iedereen is welkom!

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van Natuur- en Milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl , voor meer informatie neemt u contact op via [email protected] Volg kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!

Reacties

Cookieinstellingen