Rolls Noise & koor organiseert benefietoptreden voor Wensenambulance Noord-Holland

Op 29 september 2022 organiseert de band Roll Noise een benefietconcert in het Kennemer Theater in Beverwijk. De opbrengsten van het concert komen ten goede aan de Stichting WensenAmbulance. Deze stichting helpt mensen in Noord Holland, die niet lang meer te leven hebben, om hun laatste wens in vervulling te laten gaan.

Dat kunnen allerlei wensen zijn, zoals je dochter kunnen zien trouwen, een laatste keer naar zee, naar een voetbalwedstrijd of nog één keer naar huis. Ontroerende laatste wensen die voor terminaal zieken vaak alleen in vervulling kunnen gaan, als er een ambulance is met goede medische begeleiding.

Deze bekende All Round pop, rock & blues band uit Noord Holland brengt deze avond talloze bekende hits van o.a Tom Jones, The Doobie Brothers, Fleetwood Mac, Procol Harum en ook muziek van eigen bodem. In het voorprogramma staat de Nederlandse Ed Sheeran. De 18-jarige Mees

IJmond Nieuws ging langs bij de leden van Rolls Noise die al hard  bezig zijn met de voorbereiding van deze bijzondere avond. Klik voor de reportage op de hoofdfoto bovenaan dit bericht.

Hieronder een filmpje over Stichting WensenAmbulance: 

Reacties

Cookieinstellingen