Herfstwandeling in park Westerhout: kabouters wijzen de weg

Foto: NME / Pixabay

BEVERWIJK – Tijdens de herfstvakantie, op woensdagmiddag 19 oktober organiseert Natuur- en Milieueducatie Beverwijk vanaf Kinderboerderij de Baak een herfstwandeling voor de jeugd door park Westerhout.

De wandeling start vanaf de kinderboerderij De Baak en kabouters wijzen de weg in het bos. Tijdens de wandeling komen de kinderen allerlei vragen en weetjes tegen die met de natuur in de herfst te maken hebben. Na de wandeling wordt er nog een lekker biologisch pompoensoepje gegeten op de kinderboerderij.

Wandel mee
De wandeling start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. Het is aan te raden om regenlaarzen te dragen. Bij erg slecht weer vervalt de wandeling en wordt uitgeweken naar de educatieruimte van de kinderboerderij waar klei-egeltjes geknutseld kunnen worden.

Deelname is gratis en iedereen is welkom!

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van Natuur- en Milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl voor meer informatie neemt u contact op via [email protected] Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!

Reacties

Cookieinstellingen