Kinderen leren alles over spinnen op Kinderboerderij De Baak

Foto: Pixabay

BEVERWIJK – Ben jij de afgelopen maand wel eens een spin tegengekomen? Misschien hangt er ’s ochtends vroeg één aan een boom waar je onder door loopt. Of zit er een in je badkamer. Vind jij het leuke beestjes of juist niet? Tijd voor een woensdagmiddagactiviteit over spinnen op Kinderboerderij De Baak op woensdagmiddag 30 november. De middag is van 14.00 uur tot 16.00 uur. Kom jij ook?

Leer van alles over spinnen in de speurtocht
Deze middag kun je van alles leren over spinnen. Weet jij het verschil tussen een spin en een mens? Zijn er alleen verschillen of hebben ze ook dingen hetzelfde? Kom er achter in onze speurtocht. Daarnaast kun je ook nog met de zoekkaart speuren welke spinnen je op het erf kan vinden. Natuurlijk kun je ook een leuke spinnenknutsel maken. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 4 tot 11 jaar. Deelname is gratis en iedereen is welkom! Kinderboerderij De Baak ligt aan de Westerhoutweg 18 in Beverwijk.

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van Natuur- en Milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl, voor meer informatie neemt u contact op via [email protected] Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!

Reacties

Cookieinstellingen