Staalconcept al meer dan 20 jaar ervaring in staal

Foto: Staalconcept

KENNEMERLAND – Staalconcept is het bedrijf van Sander Prigge en is gespecialiseerd in handgemaakte stalen binnenmeubelen, waaronder de zeer populaire en befaamde stalen binnendeuren. Klanten hebben de mogelijkheid om hun eigen wensen geheel te laten verwezenlijken door de deuren configurator op de website.

Waarmee onderscheid Staalconcept zich van de rest?
De producten van Staalconcept zijn niet alleen uniek qua uiterlijk maar ook nog eens van sublieme kwaliteit. Staalconcept waarborgt deze sublieme kwaliteitseisen waardoor de producten interessant blijven  voor de klant. Dit zien ze vooral aan het terugkerende effect bij de klanten. Bij de zakelijke klant is de insteek dan ook gericht op een lange termijn samenwerking.

Tegenwoordig draait er veel om duurzaamheid. Doordat Staalconcept de stalen deuren van een hoogwaardige poedercoating en gelaagd glas voorziet blijven ze volledig onderhoudsvrij en houden ze de warmte binnen de ruimtes. Mocht de deur na 50 jaar niet meer gewenst zijn dan kan het staal en het glas worden gerecycled.

Veelzijdigheid is belangrijk
Staalconcept maakt en plaatst de stalen deuren zelf, maar ook voor het verwijderen van een oud kozijn of het vergroten van de deuropening zodat er een kamer hoge deur in past, bent u bij Staalconcept aan het juiste adres. Bouwklussen passen gewoon heel erg goed bij de producten die Staalconcept aan biedt, zo heeft de klant alles onder 1 dak wat wel zo overzichtelijk is.

De hoofdproducten zijn: stalen binnendeuren, balustrades en maatwerkmeubelen. Alles is te realiseren in de vorm en wensen van de klant. Staalconcept denkt met de klant mee en om keuzes te maken. Keuzes moeten er al genoeg gemaakt worden bij bijvoorbeeld een ingrijpende verbouwing.

Hoe is Staalconcept gekomen waar het nu is
Met de juiste denkwijze kun je leren, dat wat jij wilt, je ook zeker kunt behalen. Een belangrijk aspect hierin is jezelf ervan te overtuigen dat alles mogelijk is. Focus jezelf op wat je precies wilt en juist niet op hetgeen wat je niet hebt. Hiermee begint alles te werken en komt op je pad waar je om vraagt. Sander ziet het altijd als een ladder. Je neemt een trede, maar om verder te kunnen kijken zul je de volgende trede moeten nemen.

Sander is bijvoorbeeld van jaren lang in loondienst te hebben gewerkt  naar zelfstandig ondernemer  gegaan en heeft vervolgens de stap genomen om op te schalen naar een bedrijf met personeel. Hierna ligt de keuze weer bij jezelf, stap je hoger op de ladder of blijf je staan. Maar het aller belangrijkste is dat je er plezier in blijft hebben .

Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Staalconcept, laat je inspireren op de website www.staalconcept.nl en plan een bezoek in de Showroom in Heemskerk

Reacties

Cookieinstellingen