Waterpret tijdens de Kinder Fun Dag in Sportfondsenbad Beverwijk

Foto: Aangeleverd

BEVERWIJK – Voor alle kinderen die van bbbrrrr coole spelletjes houden in het zwembad, organiseert Sportfondsenbad Beverwijk op zondag 22 januari van 10.00-13.00 uur de Kinder Fun dag “Winter”.

Deze ochtend staat in het teken van de winter. Er zijn diverse leuke en stoere spelletjes zoals: Voor alle kids met spierballen is er IJspegel hangen aan de hoge duikplank. Of ben jij handig met “sneeuwballen” gooien, want hier verzamel je punten mee. De waterglijbaan is geopend. Lopen over water in de Aqua roller. Je mag ook lopen of glijden als een coole pinguïn op de lange mat.  Een  Of je gaat Winter memory duiken, voor wie graag onderwater zwemt. Er ligt veel spelmateriaal in het water. Je kan aan alle spelletjes meedoen of een paar, net waar je zin in hebt.

Heb je nog geen diploma?
Ook dan kan je onder begeleiding van een ouder, aan deze spelletjes meedoen. Tevens is het warme instructiebad geopend voor de allerkleinste en voor hun ligt ook spelmateriaal in het water. De prijs voor deze ochtend is maar € 4,80 per persoon.

We maken er samen een warm Winterzwemfeest van!  Graag tot ziens in het Sportfondsenbad aan de Kuikensweg 84 te Beverwijk tijdens de Kinder Fun dag “Winter”.

Reacties

Cookieinstellingen